ŠIALENÉ NOŽNIČKY – zrušené predstavenie

malý plagátikPredstavenie je pre malý záujem zrušené. Všetkým, korí si zakúpili lístky sa ospravedlňujeme, peniaze na základe vstupenky vrátime. Šialené nožničky – predstavenie, ktoré keď uvidíte po prvýkrát – musíte ho vidieť ešte raz a ešte raz a ešte…! Humor vychádzajúci z konverzačného iskrenia, situačnej prepracovanosti a hereckej improvizácie. Vstupné: 13€ predpredaj v MsKS a TIC / 15€ na mieste.

Hrajú: Peter Kočiš alebo Marcel Ochránek, Karin Olasová, Dušan Szabo, Marek Majeský, Jana Valocká alebo Lucia Vrablicová, Juraj Hrčka alebo Erik Peťovský

Sialene noznicky

Kadernícky salón „Šialené nožničky”, ktorý vedie majster hrebeňov a nožničiek Tony Kulma, má exkluzívnu klientelu a teší sa veľkej obľube u zákazníkov. Vysoko profesionálne renomé je však náhle ohrozené. V byte nad salónom sa nečakane udeje vražda… A nie hocijaká! Zabili slávnu klavírnu virtuózku Izabelu Čiernu! Podozriví sú rovnako zamestnanci kaderníctva, ako aj jeho návštevníci. Všetko sa začína zamotávať, možných vrahov je niekoľko… Ktorý je však ten pravý?! Vyšetrovania sa chopí polícia a… publikum.

šialené nožničky foto
Skvelá kriminálna komédia, v ktorej priebeh deja spoluvytvárajú samotní diváci a ich zástoj je viac než len symbolický. Hra, ktorá obletela takmer celý svet. S nadšenými reakciami publika sa dodnes hrá v Bostone (tam nepretržite od roku 1980), za čo si vyslúžila zápis do Guinessovej knihy rekordov, ako najdlhšie súvisle sa hrajúca činoherná hra v Amerike. Videli ju diváci v Chicagu, Washingtone, San Franciscu, Montreale, ale aj v Barcelone, Tel Avive, Budapešti, Prahe, Melbourne, Londýne, Lodži, Varšave, Honolulu, ako aj v mnohých ďalších menších aj väčších mestách po celom svete. A všade s obrovským úspechom a nadšenými reakciami u publika.

sialene-noznicky-3
Divák sa nestačí čudovať – a popritom sa skvele zabáva! Divadelné predstavenie, ktoré keď uvidíte po prvýkrát – musíte ho vidieť ešte raz a ešte raz a ešte…! Hra, ktorá vo svojom netradičnom žánrovom vymedzení nemá doposiaľ na Slovensku obdoby!

ŠN 5

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.