Cestovateľské stand-up naživo v kine Orbis

perexPozývame vás v stredu, 2. 12. o 18.00 hod. na úplne nový žáner – cestovateľské stand-up, originálne rozprávanie a projekciu mladého 23 ročného moderného pútnika o 40 dňovej púti do Jeruzalemu. Ladislav Zibura má nezvyčajný koníček – každé leto si zbalí batoh a vyrazí pešo do sveta. V minulosti už takto došiel do Ríma a Santiago de Compostela, vlani sa cez vyprahnuté Turecko a Izrael vydal na 1 400 kilometrov dlhú cestu do Jeruzalemu. Tešiť sa môžete na humorné rozprávanie o neopakovateľných situáciách, v ktorých sa počas cesty ocitol a …

a fascinujúce príbehy ľudí, ktorých na ceste stretol.

Bez znalosti miestneho jazyka a bez mapy každý deň prešiel 40 kilometrov – odkázaný len na pomoc miestnych a vlastnej intuície. Nakoniec po 40 dňoch cesty dorazil pod Múr nárekov a vrátil sa, aby sa s vami mohol podeliť o príbeh najväčšieho dobrodružstva svojho života.

promo-fotografie malá

Ladislav Zibura toho za 22 rokov svojho života stihol veľa. Študoval tri vysoké školy, pracuje ako externista v Českom rozhlase, živí sa písaním textov, s priateľmi organizuje hudobný festival. V 18 rokoch prepadol nezvyčajnej vášni – pešej púti. Za posledné 4 roky na púťach do Santiaga, Ríma a Jeruzalemu prešiel peši takmer 4 000 kilometrov a jeho príbeh sa objavil prakticky vo všetkých českých médiách. Keď chcel premietnuť fotografie z cesty do Jeruzalemu pár priateľom v kaviarne – a nakoniec počas 4 hodín vypredal kino pre 500 ľudí, pochopil, že ľudia radi počúvajú jeho príbehy a rozhodol sa s nimi obísť republiku. Ladislav je mimoriadne komunikatívny človek, ktorý je fascinovaný detailmi a celý život sa mu dejú zvláštne veci. Tešiť sa môžete nielen na projekciu plnú nadsádzky a vtipu, ale tiež posolstvo o tom, že ľudia všade na svete sú dobrí.

1-napeti-pred-zacatkem

8-to-je-ale-fesak

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.