Koncert Anity SOUL

anita-soul-perex.jpgKultúrne leto HOT ART pokračuje už tento piatok 30. júna 2010 o 20:00 hod. v redute „Čierny orol“ koncertom talentovanej, krásnej a ambicióznej speváčky Anity Soul s neskutočne šarmantným hlasom, ktorá sa na scéne slovenského šoubiznisu pohybuje už niekoľko rokov. Na koncerte odznejú najmä popové, soulové, funk a rnb, proste tanečné veci z jej debutového albumu z konca minulého roka. Vstupné 3 €, predaj v MsKS, TIC a priamo na mieste.

Anita Soul, rodným menom Bertóková, ktorá sa narodila v Bratislave, kde vyštudovala hudobno-dramatický odbor na konzervatóriu. Už počas školy účinkovala v muzikáloch Cigáni idú do neba a Hamlet. Diváci a poslucháči ju poznajú vďaka programom ako Bailando či Hit storočia. Koncom minulého roka vydala svoj debutový album so skladbami v duchu popu, funku, rnb a soulu. Úprimná, bezprostredná a sympatická speváčka ide svojou cestou, ktorej hlavným cieľom je robiť „fajnovú muziku“. Pritom sa otvorene priznáva k svojim maďarsko-rómskym koreňom. Na koncerte odznejú najmä popové, tanečné veci, ako napríklad vydarená chytľavá pesnička Bubble Popping, väčšina Anitiných piesní je o láske.

anita_soul_satinka.jpg

S desiatkou pesničiek vrátane intra pomohli speváčke najmä Peter Kollár (texty) a Eugen Vizváry (hudba), ktorý väčšinu skladieb aj produkoval. Anita Soul sa zároveň obklopila hviezdnou zostavou hudobníkov – na platni tak počuť za bubnami Martina Valihoru, basgitaristu Juraja Grigláka či saxofonistu Radovana Tarišku a ďalších. Na albume nájdete legendárny megahit Láska – duet s Marcelom Palonderom a pesničky v spolupráci talentovaného skladateľa/ speváka/ producenta Tomiho Popoviča – jedna z nich je práve aktuálny rádio-single a druhá pesnička vznikla ako duet s Tomim pod názvom Chýbaš. Kultúrne leto HOT ART 2010, ktoré pre Vás pripravilo Mestské kultúrne stredisko, vám prináša spoločnosť RS NET.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.