Projekt HEVI DUBI KOMIKS BAND

hevi-dubi.perexPočas HOT ARTu, v nedeľu 23. 8. o 18.00 hod. zavíta do Čierneho orla v Rimavskej Sobote skupina HEVI DUBI KOMIKS BAND, ktorá hrá a spieva texty skúseného autora pre deti i dospelých Daniela Heviera. Jeho partnerom je hudobný skladateľ Rastislav Dubovský. Hudobno-divadelný projekt vznikol ako reakcia na potrebu vytvoriť piesne pre súčasnú generáciu detí, ktoré už odrástli zo škôlkárskych produkcií a hľadajú si svoju hudbu. Vstupné: 4€ predpredaj v MsKS a TIC / 6€ na mieste. Deti do 2 rokov vstup zdarma.


Projekt chce osloviť poslucháčov a divákov vo veku 6-16 rokov, ale byť prístupným aj ich rodičom či seniorom. Dá sa teda definovať ako „piesne pre celú rodinu.“Členmi skupiny sú profesionálni hudobníci a herci Petra Humeňanská (Superstar), Ján Morávek (Bratislavské bábkové divadlo), Marcela Vilhanová (Radošinské naivné divadlo), Stano Kociov (skupina Kataríny Knechtovej a i.).

hevi-dubi.stránka
Živé predstavenia sú komponované ako koncert s prvkami divadla, pantomímy, žonglovania, kúzelníckej produkcie, choreografie, moderného tanca. Prednosťou je brilantná spevácka a muzikantská úroveň, všetci členovia skupiny sú vynikajúci hudobníci hrajúci na mnohé nástroje, z ktorých viaceré sú raritné (saxofón, ukulele, trombón a i.)

daniel-hevier-nestandard2
Koncert je súčasťou projektu kultúrne leto HOT ART 2015 – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktorý počas letného obdobia prináša do nášho mesta originálne divadelné a hudobné produkcie. Projekt podporilo MK SR a miestni podnikatelia.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.