MILO KRÁĽ BAND

MKB perexPozývame vás v piatok 7. 8 o 20.00 hod. do Čierneho orla na koncert kapely založenej obľúbeným hercom a skvelým muzikantom a skladateľom  Milom Kráľom. Skupina bravúrnych muzikantov ponúka divákom výber skladieb, pôvodne použitých v mnohých divadelných predstaveniach, ktoré Milo Kráľ upravil do rockovej podoby. Okrem neho sa spevu zhostí aj populárna sympatická herečka a speváčka  Barbora Švidraňová. Po koncerte premietneme 20-minútový absolventský film Mila Kráľa. Vstupné: 6€ predpredaj v TIC a MsKS, 8 na mieste.

Autormi zhudobnených textov sú majstri slova ako Andrej Sládkovič, Ľubomír Feldek, Jožo Urban, Charles Bukowski, Edmund Rostand, či Dodo Gombár a Jakub Nvota.
Milo KráľMilo Kráľ  je televíznym divákom známy hlavne z účinkovania v seriáloch Búrlivé víno (Erik Halada), Ordinácia v ružovej záhrade, Kolonáda, Doktorka Emma, Vdova, Nevinní… Divadelným divákom rezonuje toto meno ako záruka kvalitnej hudby a výborného hereckého výkonu, keďže divadlu sa venuje veľmi aktívne nielen ako herec ale aj autor hudby, skladateľ.

 

 

 

Barbora ŠvidraňováBarbora Švidraňová je známa nielen zo seriálových rolí v Búrlivom víne (Karin) či Paneláku, ale jej spevácky prejav zaujal aj v hudobnej show Hlas Česko Slovenska.
Kapela Milo Kráľ band v súčasnosti pôsobí v zložení:
Klávesové nástroje a spev: Miloslav Kráľ; spev: Barbora Švidraňová; klávesové nástroje, spev,akustická gitara: Radovan Bady Kráľ, saxofón: Adam Tojčík; elektrická gitara: Michal Kulich; basgitara: Dušan Šudich; bicie: Michal Dadík.

milo kráľ band plagát malý

Koncert je súčasťou kultúrneho leta HOT ART 2015 – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, počas ktorého vám prinesieme vynikajúce divadelné a hudobné produkcie. Projekt podporilo MK SR a miestni podnikatelia.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.