Koncert rimavskosobotských kapiel

koncertperex.jpgPríďte sa zabaviť vo štvrtok 7. mája na koncert mladých rimavskosobotských kapiel do Dekáča. Prvý koncert z plánovanej šnúry viacerých odštartujú o 20:00 hod. dve skvelé rockové kapely Attermead a Before the Zero day. Koncert bude zavŕšený tanečnou párty, na ktorej vás zabaví DJ Sonki.

attermead-1.jpg

Chalani z Attermead – Michal Kohút (bicie), Ladislav Šári (spev), Martin Hollý (gitara) a Peter Baláž (basgitara) hrajú moderný rock a venujú sa výlučne vlastnej tvorbe.

.

.

before-the-zero-day.jpgKapela Before the Zero day vznikla koncom leta 2008 spojením dvoch rozpadnutých skupín(Head up a Deep Silence). Štyria členovia skrytí za prezývkami – Koro (spev, gitara), Klamso (gitara), Radar (basa), Mimo (bicie) hrajú alternatívny rock.

Koncert nepovažujeme za jednorázovú akciu. V Rimavskej Sobote je veľa mladých hudobníkov, o ktorých vieme málo a nemajú veľa možností na prezentáciu. Plánuje robiť koncerty miestnych kapiel mesačne až do vyčerpania možností. Najbližšie by sa mala predstaviť kapela kNOw Way hrajúca numetal-core. Akciu organizuje Mestské kultúrne stredisko a Mládežnícky parlament mesta Rimavská Sobota, čiže mladí stredoškoláci, ktorí pozývajú všetkých rovesníkov na skvelú akciu. Predaj vstupeniek priamo na mieste.

koncert-sobotskych-kapiel-maly.jpg

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.