2 % z dane pre Občianske združenie OXYMORON

oxymoronperex.jpgMilí priaznivci Letáv, Átium Artu, Konvergencií a kultúry vôbec!
Už 5 rokov sa snažíme prispieť k tomu, aby boli v Rimavskej Sobote akcie s atraktívnym programom, zaujímavými sprievodnými podujatiami a príjemnou atmosférou, aby aj deti, ktoré sú na okraji pozornosti verejnosti, dostali svoj kúsok šťastia. (Výročná správa OZ Oxymoron za rok 2008). Aj vaše 2 % z dane môžu prispieť k tomu, aby bol tento rok v Občianskom združení OXYMORON ešte úspešnejší ako ten predchádzajúci. Ďakujeme!

Tento rok pomáhame organizovať už 24. ročník Letáv, 5. ročník festivalu divadla a hudby Átrium Art, 5. ročník tvorivého pobytu pre deti so špeciálnymi potrebami Konvergencie , podporujeme miestnych amatérskych výtvarníkov i rôzne iniciatívy mladých ľudí.

letavy-fotka.jpg

Ako na to?
Ak ste fyzická osoba samostatne podávajúca daňové priznanie (napr. samostatne zárobkovo činná osoba – SZČO), vpíšte do oddielu XII na strane 9 daňového priznania – FO typ B alebo A nasledovné údaje:
Občianske združenie OXYMORON
Námestie Š. M. Daxnera 1
979 01 Rimavská Sobota
IČO: 4001952124/7500
Právna forma: občianske združenie
Ak ste právnická osoba (organizácia), vpíšte vyššie uvedené údaje do časti IV na strane 6 daňového priznania PO.

Ak ste zamestnankyňa alebo zamestnanec, požiadajte svojho zamestnávateľa (finančné a mzdové oddelenie) o vystavenie Potvrdenie o zaplatení dane. Z tohto potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2 % zo zaplatenej dane. Stiahnite si a doplňte formulár Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane – meno rodné číslo bydlisko a sumu zodpovedajúcu 2 % zaplatenej dane. Údaje o našej organizácii sme už vyplnili. Obe tlačivá (nájdete ich vyplnené tu) – Potvrdenie o zaplatení dane a Vyhlásenie o poukázaní 2 % dane – doručte (pošlite poštou) najneskôr do 30. 4. 2009 na príslušný daňový úrad.

bajkeri.jpg

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.