Jazzový putovný festival

jazzový putovný festivalPozývame Vás vo štvrtok 19. 9. o 18.00 hod. do Dekáča v Dome kultúry na Jazzový putovný festival, v rámci ktorého sa nám predstavia tri jazzové speváčky – Adriena Bartošová, Erika Kertész z Maďarska a Zuzana Mikulcová, ktorá pochádza z Rimavskej Soboty. Všetky vystúpia v sprievode kapiel. Vstupné: 5€ v predpredaji / 7 € na mieste. Predpredaj v MsKS a TIC.

Adriena Bartošová & Friends
Adriena Bartošová patrí k najrešpektovanejším speváckym a skladateľským osobnostiam na slovenskej hudobnej scéne. Jej hudba spája rôzne žánre – džez, rock, etno music, fussion. Každý jej projekt je odlišný od predchádzajúceho a prekvapuje vždy niečím novým.
Výber z repertoáru z jej ostatného autorského CD Znovuzrodenie ako i zo svetových džezových štandardov si v komornej zostave môžete vychutnať na koncerte, ktorý súčasne ponúka aj ukážky z pripravovaného nového projektu.

jazz

Erika Kertész & David Reschofsky Duo
Duo jednej z najlepších maďarských jazzových speváčok Eriky Kertesz s holandským gitaristom Davidom Reschofskym. 

Erika_duo1_big

Zuzana Mikulcová Band
Zuzana Mikulcová je víťazkou súťaže Nové tváre slovenského jazzu. Spoluhráčmi v bande sú Štefan Szabó, Michal Šelep, Lukáš Kubičina. Repertoár tvoria autorské skladby, doplnené o cover verzie.

Zuzana Mikulcová

Festival je súčasťou kultúrneho leta HOT ART 2013, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou MKSR a spoločnosti Automax.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.