IneKafe, Before the Zero day, Sám sebou

Iné kafé perexPozývame Vás v stredu 28. 8. na amfiteáter, kde v rámci pop-punk-rockovej nádielky okrem legendárnej kapely IneKafe vystúpia aj Before The Zero Day a SámSebou. Vstupné 7€ prepredaj/10€ na mieste. Predpredaj v MsKS, TIC a cez Ticketportal. Rezervácie aj telefonicky, alebo mailom.

Pre fanúšikov legendárnej kapely IneKafe tu máme skvelú pozvánku na ukončenie letných prázdnin. Medzi množstvom koncertov v rámci nabitého letného programu kapely je ten náš výnimočný tým, že tu kapela koncertuje po neuveriteľných 12-tich rokoch a zároveň je tento koncert jediným na Slovensku, ktorý bude mať trvanie 90 minút.

Iné kafé plagát

Kapela IneKafe počas svojej 18 ročnej existencie odohrala cca 800 koncertov a predala vyše 90.000 albumov. Novinky v novom zložení predstaví kapela z Rimavskej Soboty hrajúca v plnom zápale modernú rockovú hudbu  Before the Zero day.

BTZD

Kapela Sám sebou (Spišská Nová Ves) vydala v lete 2012 svoj debutový album ZRKADLO, natočila debutový klip k piesni “Smutná tvár”, ktorý sa umiestnil na druhom mieste na Slávikovi 2012 v kategórii “Videoklip roka”. Aktuálne prebieha jej prvé turné.

FotoSamSebou

Koncert organizuje Mestské kultúrne stredisko Rimavská Sobota v rámci kultúrneho leta HOT ART 2013, ktoré finančne podporilo MKSR a spoločnosť Automax. Lístky si môžete rezervovať telefonicky 047 5621550, či mailom na msksrs@rsnet.sk.
 

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.