Príhody Voa – „Hovoriacej ponožky“

Príhody Voa.perexPozývame najmenších špuntíkov od 2 rokov a ich rodičov v nedeľu 25. 8. o 17.00 hod. na nádvorie Čierny orol na interaktívne divadelné stretnutie, hry a súťaže s Adamkom a Divadlom Neon. Spolu s nimi budeme riešiť príhody neposlušného Voa. Vstupné: dieťa 2€, dospelý: 3€, predaj priamo na mieste. 

Cez úsmevné príhody sa Adamko a malí diváci dozvedia, prečo Voa bolelo bruško. Naučia sa o zdravom stravovaní a správnom čistení zúbkov. Pri ďalšej príhode Voa o tom, ako meškal do škôlky, si precvičia pravidlá cestnej premávky. Adamko počas celého predstavenia sprevádza deti hrou na gitare a spievaním známych detských piesni. Zábavné príhody hovoriacej ponožky potešia každého detského diváka a zároveň ho naučia niečo nové. Po krátkom 20 minútovom predstavení budú nasledovať animácie s deťmi, hry a súťaže, za ktoré budú deti odmenené sladkosťami.

Príhody Voa

Podujatie je súčasťou kultúrneho leta HOT ART 2013 – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré finančne podporilo MKSR a spoločnosť Automax.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.