Rozprávka o 7 kozliatkach

Kozliatka.perexPozývame deti a rodičov  vo štvrtok 25. 10. 2012 o 9,30 hod. do divadelnej sály Domu kultúry na ďalšiu z pokladnice klasických slovenských rozprávok našich starých mám a starých otcov – rozprávku o kozliatkach v podaní banskobystrického Divadla bez Opony. Vstupné 1€.


Rozprávka je celá napísaná v rýmoch, ktoré sú vtipné, ale i poučné. Poučné formou, ktorá by dnešným deťom “neprikazovala a nemudrovala”, ale skôr im nenútene v druhých plánoch popri smiechu poradila ako ich – kamarát.
Ponúkame Vám rozprávku s kvalitnými hereckými výkonmi, točiacou sa scénou, ktorá mení prostredia čistiniek a domčekov, plastické masky nezbedného, zlého, ale predsa i trochu sympatického vlka a siedmych kozliatok a chytľavé pesničky mamy kozičky, dobrosrdečného kováča a samozrejme siedmych nezbedníkov, ktorých mama prvý krát nechala doma samotných.

Kozliatka 1

Rozprávka je vhodná pre najmenších – a teda pre škôlkarov, rovnako tak pre fafrnkov a fafrnky z prvého stupňa základných škôl. Predstavenie je súčasťou Dobšinského rozprávkového Gemera, ktoré organizuje MsKS s finančnou podporou Ministerstva kultúry. 

Program malý

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.