PETER JUHÁS & BAND

perexV rámci SOBOTSKÉHO JAZZTIVALU privítame v piatok 6. 9. o 20.00 hod. na nádvorí Čierneho orla hudobníka pochádzajúceho z Lučenca Petra Juhása s kapelou. Peter pôsobí na slovenskej hudobnej scéne nejaký ten piatok. V roku 2019 sa umiestnil v súťaži The Voice cz/sk na 4-om mieste a odvtedy sa mu podarilo vydať jeden štúdiový album, jedno EP a niekoľko ďalších singlov. Aktuálne pripravuje vydanie druhého štúdiového albumu s názvom „Dobrom k dobru”, kde budú piesne prevažne pop/folkové, ale aj rôznych iných žánrov. Vstupné: 10€, predaj vstupeniek v Kine ORBIS a na www.kulturars.sk.

Počas pôsobenia sa mu odarilo hrať na väčších aj menších pódiách, rôznych festivaloch a objavil sa pár krát aj na televíznych obrazovkách. Okrem vlastných piesní hrá aj covery. Snaží sa zapájať aj publikum, nech majú pocit, že sú súčasťou koncertu a nech z neho odchádzajú s radosťou v srdci a úsmevom na perách :)

JAZZTIVAL JUHAS BAND PLAGÁT

V Rimavskej Sobote sa predstaví so svojou kapelou v zložení:

Peter Juhás – akustická gitara, spev
Adam Šamaj – elektrická gitara, spev
Robo Jurikovič – basgitara, spev
Matúš Spurný – bicie
Marián Mráz – saxofón
Branislav Jandorf – trúbka

Projekt SOBOTSKÝ JAZZTIVAL 2024 z verejných zdrojov podporili Fond na podporu kultúry, Fond na podporu kultúry národnostných menšín a Banskobystrický samosprávny kraj.

V rámci Sobotského jazztivalu sme pridali výnimočný koncert kapely  Xime Monzon Band (ARG) na nedeľu, 22. 9. 2024. Xime Monzón je pôvabná argentinská hráčka na ústnu harmoniku a speváčka s ohromujúcou bluesovou show. Predstavila sa na mnohých festivaloch v Brazílii, Mexiku, Chile, Uruguay a Argentíne. Bude to skvelá bodka za projektom.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.