Aron Hodek & The Pocket Crew

perexFormácia Aron Hodek & The Pocket Crew vystúpi v rámci Sobotského jazztivalu v stredu, 28. 8. o 20.00 hod. na nádvorí Čierneho orla. Trio sa prezentuje originálnou hudbou z dielne 13 ročného basgitaristu Arona Hodeka, či jeho brata, bubeníka Davida Hodeka, doplnenú o skladby skvelého multi-inštrumentalistu, producenta a skladateľa, Eugena Vizváryho. Dominuje fúzia moderného hip-hopového zvuku s jazzovou improvizáciou, či už v podobe komponovaných aranžmánov, alebo improvizovanej hudby tria. Vstupné: 10€, predaj vstupeniek v Kine Orbis a na kulturars.sk.

Trio vzniklo v roku 2016, kedy Aron mal len šesť rokov a zo začiatku v projekte dominovali prevzaté kompozície, ktoré neskôr vymenili Aronove autorské skladby. Interakcia medzi členmi kapely, vytvára napätie a hru s prítomným okamihom, ktorá sa odráža v prednese daných skladieb. Aron sa popri hre na basgitaru venuje aj hudobnej produkcii, čo mu dopomáha zvukovo a koncepčne povýšiť autorské kompozície.

JAZZTIVAL 2024 HODEK malý
V prípade nepriaznivého počasia bude koncert v Kine Orbis. Projekt SOBOTSKÝ JAZZTIVAL 2024 z verejných zdrojov podporili Fond na podporu kultúry, Fond na podporu kultúry národnostných menšín a Banskobystrický samosprávny kraj.

V rámci Sobotského jazztivalu sa môžeme tešiť ešte na koncert pesničkára Petra Juhása & Band (6. 9. o 20.00 hod.) a pridali sme ešte koncert, ktorý ostáva zatiaľ prekvapením.

 

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.