Divadlo Fí: DOMY – STROMY

perexRozprávkové prázdniny pokračujú v nedeľu, 4. 8. o 17.00 hod. v Mestskej záhrade autorskou bábkovou inscenáciou Divadla Fí: DOMY – STROMY. Súrodenci Peťo a Peťa sa vydajú na výlet do lesa. Ich stanovačka zrazu naberie nečakaný rozmer. Dokážu súrodenci nájsť príčinu záhad a zachrániť tak les aj všetky zvieratká?  Vstup zdarma. V prípade nepriaznivého počasia v Mestskej galérii na Hlavnom námestí. Predstavenie je vhodné pre deti predškolského a mladšieho školského veku.

Budú sa diať zvláštne veci. Stretnú pani Les, zubatý kaleráb a aj sovu, ktorá má problémy so spánkom. Dobrodružstvo prinúti súrodencov, aby konali spolu. No postačí to, aby našli príčinu záhad, a aby sa z hašterivých súrodencov stali hrdinovia lesa? Vydajme sa spoločne na dobrodružnú stanovačku, na ktorú budú ešte Peťo a Peťa dlho spomínať!

Plagát malý

Rozprávkové prázdniny pre vás pripravili OZ Oxymoron v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom a Mestskou galériou. S finančným príspevkom mesta Rimavská Sobota a Banskobystrického samosprávneho kraja.

Ďalšie pripravované predstavenia:

25.8. o 17.00
Divadlo ŠEM: ELIŠKA A SVET HORE NOHAMI

8.9. o 17.00
Teáter Komika: CONCERTO CLOWNICO – klauniáda

22.9. o 17.00
NevaDIvadlo: KTO SA BOJÍ, NESMIE DO LESA

RP malý

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.