neva:DI:vadlo: KOMPOSTSTORY

perexVšetkých malých divákov a ich rodičov pozývame v nedeľu, 10. 9. o 17.00 hod. do Mestskej záhrady na posledné predstavenie v rámci Rozprávkových prázdnin.  Bratislavské neva:DI:vadlo nás zabaví  príbehom o prijatí, tímovej práci a kompostovaní. KOMPOST STORY je bábková činoherná inscenácia vhodná pre deti od 4 – 10 rokov. Vstup zdarma. V prípade nepriaznivého počasia sa prestavenie uskutoční v Dome kultúry.

Ríbezľa, ktorá dosiaľ chránila hmyziu komunitu ulice Podríbezľová pred živlami a zásobovala ju sladkým ovocím, chradne. Hmyzí priatelia si nevedia rady, no to sa zmení, keď sa do kompostu nasťahuje nový pomocník. Dĺžka predstavenia: 45 minút

Kompost story plagát malý

NevaDivadlo ste mohli vidieť účinkovať na významných festivaloch, vrátane Festivalu Pohoda,  Shakespearovských slávností, Kremnických gagov, Dotykov a spojení, Festivalu Divadlo a deti 2022 – Rimavská Sobota, Urban Marketu, Festivalu Skaly, Slnečného festivalu, Noci divadiel v Senci, Bratislavských kultúrnych dní a veľa ďalších.

RP2023_malý

Predstavenie je súčasťou projektu Rozprávkové prázdniny, ktoré realizujeme v spolupráci s OZ Oxymoron, s finančnou podporou Mesta Rimavská Sobota a Banskobystrického samosprávneho kraja.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.