JEAN FAVORITKA / Rozprávkové prázdniny

Jean_Favoritka_perexPríbeh jedného z najvýznamnejších francúzskych humoristov a ilustrátorov J.J. Sempého, rozpráva dojemný príbeh o priateľstve, dôvere a ješitnosti a tiež o veľkej láske k cyklistike. Hrdinom činoherno-bábkovej rozprávky pre deti JEAN FAVORITKA je opravár bicyklov, ktorým rozumie telom i dušou no predsa len skrýva jedno veľké tajomstvo. V rámci Rozprávkových prázdnin privítame predstavenie v rimavskosobotskej mestskej záhrade v nedeľu, 6. 8. o 17.00 hod. Vstup zdarma.

Predstavenie bolo uvádzané v mnohých kultúrnych centrách, mestských akciách či festivaloch a tak isto na najväčšom festivale Dotyky a spojenia v Martine. Dĺžka: 45 min. Vhodné pre deti od päť rokov.

Jean_Favoritka_RP23_stránka

Projekt Rozprávkové prázdniny realizujú OZ Oxymoron v spolupráci s Mestským kultúrnym strediskom s finančnou podporou Mesta Rimavská Sobota a  Banskobystrického samosprávneho kraja.

RP2023_malý

Program Rozprávkových prázdnin 2023: 

Nedeľa, 20. 8. o 17.00 hod.
BÁBKOVÉ DIVADLO MORGONROCK: O ČERTOVI KOLOFÓNOVI
Marionetová dobrodružná komédia, mix čertovských rozprávok, ľudových rozprávok, popkultúry, divokého západu a romantických komédií.

Nedeľa, 10. 9. o 17.00 hod.
NEVA:DI:VADLO: KOPOST STORY
Príbeh o prijatí, tímovej práci a kompostovaní.

 

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.