Trojkoncert revivalov Kiss, Metallica a GNR

Kiss.perexPozývame Vás na „mega“ koncert a skvelú pódiovú show troch najlepších revivalov vo východnej a strednej Európe. Maďarský Kiss Forever Band, Guns N´ Roses tribute a Intrepid Metallica tribute Vám prinesú živý odkaz týchto metalových legiend do Rimavskej Soboty v utorok 28. 8., začiatok o 19.00 hod. na Amfiteátri. Vstupné: 3€ / 5€ (18+). Predaj v MsKS, TIC a na mieste.

Jedna z najlepších revival / tribute kapiel sveta zavíta do Rimavskej Soboty!
Maďarský KISS FOREVER BAND patrí už dlhoročne k najlepším svojho druhu. Na svojich koncertoch predvádzajú show vernú originálu – originálne nástroje a kostýmy …a samozrejme prepracovaná hudobná produkcia skladieb od KISS. Kapela sa predstavila začiatkom roka v americkom Las Vegas ako jedna zo štyroch najlepších KISS tribute kapiel sveta, porote predsedal sám gitarista skupiny KISS Tommy Thayer!

KFBkozosimel

Spolu s nimi sa predstavia Guns N´ Roses Tribute (SK) a Intrepid Metallica tribute (SK).
INTREPID predvádza na pódiu skvelú Metallica show – plnú hitov jednej z najväčších metalových legiend. Inak tomu nebude ani v Rimavskej Sobote, kde sa spolu s nimi sa môžete tešiť na hity ako Enter Sandman, Creeping Death, One a kopu ďalších….

Gunsáci vytvoria správnu atmosféru, ktorú doklepnú ich kostýmy glam rocku. Okrem dlhých vlasov nebudú chýbať šatky, kožené nohavice, kockované košele, kožené nohavice, reťaze, náramky aj stilky. Odznejú songy z albumu Apettite – It´s so easy, Don´t damn me, You could be mine, Patience a Civil war. Right next to the hell, Mr. Brownstone, Nightrain, I think about you, So fine, Gotfather, Estranged či Paradise city.

plagát GNR

Organizátor: Mestské kultúrne stredisko Rimavská Sobota. Koncert je súčasťou Kultúrneho leta – HOT ART, ktoré potrvá do konca septembra s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.