Advent 2011 v kultúre

radostné vianoce. perexOpäť po roku prichádza čas Vianoc. Predchádza im adventné obdobie, ktoré je časom nábožného a radostného očakávania, vymedzené 4 nedeľami pred sviatkom narodenia Ježiša Krista a obdobie duchovnej prípravy na Vianoce. Počas tohto obdobia môžete v meste navštíviť množstvo kultúrnych programov. Pozývame Vás na Vianočný koncert vážnej hudby, Radostné Vianoce, Vianočné remeselnícke dielne pre deti a iné.


Vo štvrtok 8. decembra o 18:00 hod. sa vo vianočnom programe Radostné Vianoce predstavia hudobné a vokálne kolektívy ZUČ pri MsKS. V divadelnej sále vystúpia členovia folklórnych súborov Rimavan, Új Gömör a detského folklórneho súboru Podkovička, Miešané spevácke zbory Bona fide a Blaha Lujza, vokálne kvarteto a dychová hudba Sobotienka.

radostné vianoce

V utorok 13. decembra o 17:00 hod. estrádna sála Domu kultúry ožije tanečníkmi všetkých vekových kategórií kolektívov, ktoré pôsobia pri OZ Sorima a MsKS. V celovečernom programe vystúpi členovia tanečného klubu Impulz a brušné tanečnice z Nadiry.
V piatok 16. decembra o 19:00 hod. sa vám predstaví folklórny súbor Uj Gömör vo svojom galaprograme, v sobotu 17. decembra o 14:00 hod. bude Vianočná remeselnícka dielňa pre deti, 19. decembra spomienkový večer „Labutia pieseň“ pri príležitosti 25. výročia založenia divadelného súboru Divosud, v utorok 20. decembra Vianočný koncert vážnej hudby – Reiter trio (husle / klavír) a adventný kultúrny program uzavrú 21. decembra Vianočné tvorivé dielne v Mestskej galérii.

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.