Rodinný muzikál Neberte nám princeznú

Neberte nám princeznú.perexV sobotu 10. 9. o 16,00 hod. si nenechajte ujsť rodinný muzikál Neberte nám princeznú v podaní hercov Detského kočovného divadla DRaK, ktorý rieši večný spor rodičov a detí o hľadaní šťastia a lásky. V divadelnej sále DK odznejú známe piesne ako Dieťa z dobrej rodiny, Šaty či Tri slová. Vstupné: deti 2€ / dospelí 3 €, predaj len na mieste.


Muzikálu Neberte nám princeznú patrí plným právom prívlastok kultový. Pôvodné dielo Alty Vášovej (libreto), Deža Ursinyho (hudba) a Jána Štrassera (texty piesní) vzniklo pred 25 rokmi a vyrástlo na ňom niekoľko generácií mladých ľudí a tiež ich rodičov. Piesne ako Dieťa z dobrej rodiny, Šaty či Tri slová v podaní Mariky Gombitovej a Mira Žbirku sa dodnes hrajú v rádiách. Muzikál Neberte nám princeznú je rodinný muzikál určený najširšiemu diváckemu okruhu, keďže sa dotýka otázok, ktoré trápia nielen mnohých mladých ľudí, ale aj dospelých. Muzikál je súčasťou projektu Hot Art – umenie v uliciach mesta Rimavská Sobota, ktoré organizuje Mestské kultúrne stredisko s podporou Ministerstva kultúry SR.

Neberte nám princeznú

Hudobný podklad: Andy Belej, Miro Mikšík, Jozef Ontko, Peter Ivan
Choreografia: Mgr Art Stanislava Selčanová
Scéna, kostýmy: kol. DKD DRaK
Účinkuje: Zdenka Kvasková, Jitka Krišková, Silvia Majorošová, Alexandra Bilasová, Peter Ivan, Jaro Ďurček, Igor Šabek, Jano Karas

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.