Radošínske naivné divadlo: Nesladím

radošinci.perexVo štvrtok 15. 9. o 19,00 hod. vás pozývame do divadelnej sály Domu kultúry na najnovšie predstavenie Radošínskeho naivného divadla: Nesladím.  V tejto trpkej komédii skúma autor Stanislav Štepka rôzne podoby ľudského šťastia. RND chce svojím známym humorným a poetickým videním podať ďalšiu naivno-reálnu správu o tom, akí sme a ako tu žijeme na prahu nového tisícročia. Vstupné10€ v predpredaji, aj rezervácie v MsKS / 13€ na mieste.


Dá sa nájsť šťastie na internete? Teda nájdeme si prostredníctvom tzv. zoznamiek partnera, s ktorým raz prežijeme ozajstný šťastný život? Možno považovať za šťastie to, keď sú nešťastní iní? Prinesie ozajstné ľudské šťastie výhra osamelej žene v stávkovej kancelárii vo výške milión eur? V čom vlastne spočíva ľudské šťastie?

Radošínci foto

Východiskovým príbehom pre nášho autora bola autentická skúsenosť s istou rodinou a najmä so ženou, čo sa rozviedla s mužom a cestou zo súdu si podala na pošte tiket, na ktorý vzápätí vyhrala milión eur. Pri podrobnejšom skúmaní tohto trpkého, autentického príbehu a osudu sa objavili a autorovi ponúkli mnohé nové a celkom nečakané humorné a smutno-smiešne súvislosti, ale začali sa črtať aj nevídané či zložité cesty a riešenia za nevyspytateľným ľudským šťastím.

Radošínci foto 1

Autor: Stanislav Štepka, Hudba: Peter Mankovecký, Réžia: Juraj Nvota
Hrajú: Stanislav Štepka, Lujza Garajová-Schrameková alebo Andrea Marek Martvoňová, Maruška Nedomová, Petra Humeňanská alebo Lucia Molnárová, Marcela Vilhanová, Michal Kubovčík, Richard Felix, Mojmír Caban, Juraj Haško, Vladimír Svítek, Ladislav Hubáček.

Radošínci foto 2

Komentáre

Komentáre sú uzavreté.